Selecteer een pagina

Aandacht en eigenaarschap

Mensen

‘Groen bloed’ noemen we het bij Teico, dat door de aderen van onze mensen stroomt. Het staat voor de perfectie van onze werkzaamheden. Onze collega’s snappen dat kwaliteit meer te maken heeft met een mindset dan met instructies. Die mindset bestempelen we als eigenaarschap; de optelsom van betrokkenheid, bevlogenheid en verantwoordelijkheid nemen. En verder besteden we aandacht aan onze mensen.

Instructie en vertrouwen

Iedereen die bij TEICO gaat werken krijgt wordt na een uitvoerige introductie-instructie ingewerkt op de locatie aan het werk gaat. We zorgen ervoor onze collega’s zich thuis, vertrouwd en zeker. Dat ze hun locatie goed kennen, maar ook kunnen aansluiten met de mensen ter plaatse.

Begeleiding

Ondanks de ruim 500 medewerkers kennen we de meeste mensen persoonlijk. Onze platte organisatie en de inzet van objectleiders maakt het mogelijk dat we zeer direct en persoonlijk contact hebben met onze collega’s. We kunnen onze collega’s zo het beste begeleiden en zijn dichtbij het wel en wee van onze krachten.

Opleiding

De meeste collega’s hebben een SVS-diploma (Stichting Vakmanschap Schoonmaak). Teico stimuleert het behalen van relevante diploma’s, ook voor een eventuele latere loopbaan binnen de branche.

Vitaliteit

Schoonmaken is een fysiek inspannend beroep. Het is een bekend gegeven dat het gezondheidscijfer in de branche in veel gevallen voor verbetering vatbaar is. Daarom heeft Teico haar eigen Vitaliteitscoach in dienst, die als taak heeft om de duurzame inzetbaarheid van collega’s te bevorderen.

Ontplooiing

We stimuleren de ontplooiing van onze collega’s. Teico biedt haar mensen graag de mogelijkheid tot het doorgroeien binnen onze organisatie, bijvoorbeeld van schoonmaker naar objectleider of rayonmanager.

Geborgenheid

Ondanks de omvang van ons bedrijf ervaren onze mensen een familiegevoel. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s geborgenheid, veiligheid en vertrouwen ervaren. Iedereen die zich prettig voelt zal ook meer plezier beleven aan zijn of haar werk. En dat vertaalt zich in kwaliteit.